
LA MOGUDA GASTRONÒMICA:
II EDICIÓ
Les segones jornades gastronòmiques de Santa Perpètua de Mogoda es van celebrar de l'11 al 27 d'octubre de 2024.
CONCURS LA MILLOR CROQUETA DEL VALLÈS
Una de les activitats estrella de La Moguda Gastronòmica és el concurs de La Millor Croqueta del Vallès.
Els millors restauradors i restauradores dels Vallès Oriental i Occidental competeixen davant un jurat professional per coronar la millor croqueta tradicional i creativa del territori.
A més, a banda del concurs, es preparen diferents activitats per a tots els públics. Els més petits poden participar en els jocs infantils de conscienciació sobre el malbaratament alimentari, organitzada per Residu Zero.
Per als amants de la fotografia, s'organitza un taller de fotografia gastronòmica a càrrec de @cocina_tu_imaginacion, ideal per perfeccionar les habilitats capturant els millors moments culinaris.
I per gaudir al màxim, comptem amb una zona de foodtrucks que ofereixen una deliciosa varietat de plats dolços i salats per completar l'experiència gastronòmica.
Els guanyadors de la II edició van ser:
Burinot Vermuteria amb la Millor Croqueta Tradicional del Vallès.
Oasis Wake Restaurant amb la Millor Croqueta Creativa del Vallès.


SHOWCOOKING AMB EN CINTET
El 19 d'octubre, la Plaça del Mercat Municipal de Santa Perpètua de Mogoda es va omplir d'activitat amb el Showcooking del xef Cintet. L'esdeveniment va congregar nombrosos assistents que van gaudir de demostracions culinàries en directe, on el xef va preparar receptes fàcils i mediterrànies, elaborades amb ingredients locals i de temporada, com el bacallà, els espinacs i els fesols.
Els veïns i veïnes van poder viure un matí ple de sabor i gastronomia de proximitat, descobrint com preparar plats saludables i deliciosos amb productes del nostre territori.
PROPOSTES GASTRONÒMIQUES
Durant els dies que va durar La Moguda Gastronòmica es van vendre més de 500 propostes gastronòmiques preparades per més d'un vintena de restauradors i restauradores del municipi.
Les propostes gastronòmiques, preparades especialment per les jornades gastronòmiques, constaven de menús duo, cuines del mon, tapes i platets, els esmorzars de La Moguda i Gastrolots, incorporaven productes de temporada i de proximitat a un preu especial a les seves cartes.
