
Premiats del Concurs La Millor Croqueta del Vallès 2025
La tercera edició del concurs ha tornat a posar en valor la creativitat i el talent de la cuina del Vallès.
El Parc Central de Santa Perpètua de Mogoda ha estat l’escenari on restaurants del Vallès Oriental i Occidental han competit per endur-se el reconeixement a La Millor Croqueta del Vallès 2025, en un matí ple de sabor, companyonia i molt bon ambient.
Millor Croqueta Tradicional 2025
Després d’una deliberació acurada, Cresta Rostisseria es va coronar com a guanyadora de la categoria de “Croqueta Tradicional”, amb una croqueta de pollastre amb base xip de pell de pollastre i allioli a l’ast, una proposta saborosa i amb molt caràcter.


Millor Croqueta Creativa 2025
En la categoria de “Croqueta Creativa”, el guardó va ser per a Kaliu Restaurant, que va sorprendre el jurat amb una proposta deliciosa d’steack tartar.
Premis i patrocinadors
Els guanyadors i guanyadores han rebut un lot exclusiu amb productes de les marques col·laboradores:
UFESA — Electrodomèstics d’innovació per a la cuina.
Farines Moretó — Farina de proximitat amb més de 100 anys d’història.
Borges Professional — Oli mediterrani d’alta qualitat.
Sal Maldon — El toc final perfecte per a qualsevol creació culinària.

Vols participar-hi el proper any?
El Concurs de La Millor Croqueta del Vallès és obert a tots els establiments d’hostaleria del Vallès Oriental i Occidental.
Escriu a hola@lamogudagastronomica.cat


