
LA MOGUDA GASTRONÒMICA:
III EDICIÓ
Les terceres jornades gastronòmiques de Santa Perpètua de Mogoda es van celebrar del 17 d'octubre al 2 de novembre de 2025.
CONCURS LA MILLOR CROQUETA DEL VALLÈS
La tercera edició del concurs ha tornat a posar en valor la creativitat i el talent de la cuina del Vallès.El Parc Central de Santa Perpètua de Mogoda ha estat l’escenari on restaurants del Vallès Oriental i Occidental han competit per endur-se el reconeixement a La Millor Croqueta del Vallès 2025, en un matí ple de sabor, companyonia i molt bon ambient.


LA GRAN MOGUDA
L’edició 2025 va marcar un nou inici de La Moguda Gastronòmica amb La Gran Moguda com a jornada inaugural, celebrada al Parc Central de Santa Perpètua de Mogoda.
L’esdeveniment es va realitzar en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i va comptar amb la participació activa de la restauració i del comerç local del municipi.
Al llarg de tot el dia, el públic va poder gaudir d’una programació completa amb parades de comerços, zona de restauració, activitats familiars, animació i espectacles. La jornada va incloure un showcooking amb cuina de temporada a càrrec de la xef Carlota Claver, que va posar en valor el producte fresc i la cuina de proximitat.
La combinació de gastronomia, comerç, cultura i espai públic va convertir La Gran Moguda en un autèntic punt de trobada per a veïns i visitants, consolidant aquest format com l’acte que dona el tret de sortida a les jornades.
PROPOSTES GASTRONÒMIQUES
La Moguda Gastronòmica 2025 va comptar amb la participació de 20 establiments de restauració de Santa Perpètua de Mogoda, que van oferir propostes especials per convidar la ciutadania a descobrir sabors, cuines i formats diferents al llarg de les jornades.
Per primera vegada, es va incorporar el Passaport Gastronòmic, una nova eina pensada per incentivar que el públic recorregués diversos establiments participants. A través del passaport, les persones podien anar segellant els locals que visitaven, fomentant així la descoberta de nous espais gastronòmics i dinamitzant el teixit local.
Les propostes van incloure una oferta variada de tapes, plats especials i menús, reflectint la diversitat culinària del municipi i posant en valor tant la cuina tradicional com les propostes més creatives. El passaport també va comptar amb un sorteig associat, que va afegir un component lúdic i participatiu a l’experiència.



