LA MOGUDA GASTRONÒMICA:
I EDICIÓ
Les primeres jornades gastronòmiques de Santa Perpètua de Mogoda es van celebrar del 20 d'octubre al 5 de novembre de 2023. La primera edició de La Moguda Gastronòmica va culminar amb la satisfacció de l'organització i els restauradors participants.
CONCURS LA MILLOR CROQUETA DEL VALLÈS
25 restauradors i persones propietàries de locals d'hostaleria del Vallès Occidental i Oriental es van presentar a la primera edició del concurs La Millor Croqueta del Vallès on un jurat professional va escollir la millor croqueta clàssica i la millor croqueta creativa.
Els guanyadors de la I Edició:
-
CRESTA ROSTISSERIA per la Millor Croqueta Clàssica
-
KALIURESTAURANT per la Millor Croqueta Creativa
Us esperem per descobrir quines seran les millors croquetes del Vallès 2024 dins del marc de La Moguda Gastronòmica.
SHOWCOOKING AMB L'ADA PARELLADA
La xef Ada Parellada va omplir la plaça del Mercat Municipal de Santa Perpètua el 21 d'octubre! La Moguda Gastronòmica va donar el tret de sortida amb el showcooking de la popular xef de Granollers.
Parellada va ensenyar a cuinar als assistents uns blinis de botifarra negra i formatge de cabra i pels més golosos, uns blinis de cheesecacke amb melmelada de carabassa. Les primeres persones a arribar al showcooking van poder tastar les preparacions de la xef i gaudir d'un descompte pel Mercat Municipal del 10%.
PROPOSTES GASTRONÒMIQUES
Durant els dies que va durar La Moguda Gastronòmica es van vendre més de 450 propostes gastronòmiques preparades per una vintena de restauradors del municipi.
Les propostes gastronòmiques, preparades especialment per les jornades gastronòmiques, constaven de menús duo, cuines d'arreu i esmorzars de forquilla, incorporaven productes de temporada i de proximitat a un preu especial a les seves cartes.